Producten voor lineale f (17)

Lineaire Weg F - Lineaire Beweging Rollende Gidsen

Lineaire Weg F - Lineaire Beweging Rollende Gidsen

IKO Linear Way F is een lineaire bewegingsgeleider met een zeer stijve glij-eenheid die eindeloze lineaire beweging over een breed geleiderail uitvoert. Twee rijen stalen kogels raken de loopbaan op vier punten met een hoog aantal dragende kogels. Dit zorgt voor stabiele hoge nauwkeurigheid en stijfheid, zelfs in toepassingen waar de belasting variabele richtingen en groottes heeft of complexe belastingen worden toegepast. Omdat het breed is, is het ook bestand tegen momentbelasting in de breedterichting, waardoor het ook geschikt is voor gebruik met enkele rijen.
DOORGANGSCEL

DOORGANGSCEL

Van het kleuren in de textielindustrie tot de verwerking van ballastwater in maritieme toepassingen, de Doorstroomcel is de kameroplossing voor stromende media en kan worden ontworpen om aan specifieke eisen te voldoen.
Overgangselementen

Overgangselementen

In overleg met de klant, en volgens EN 1317 en PTV 869, zullen veilige en esthetische verbindings elementen worden voorgesteld, aangepast aan de verkeersomstandigheden. Hieronder onze al goedgekeurde overgangen en de certificaten.
F Groep (buiten) - lineair

F Groep (buiten) - lineair

F LINEAIRE PANEELSERIE De SEPA F-serie panelen zijn gemaakt van aluminium en gegalvaniseerd staal en zijn de beste keuze voor buitentoepassingen, met onze expertise van 30 jaar. De F-serie van SEPA lineaire panelen wordt geproduceerd in onze rolvormlijnen met zes verschillende types (100, 150, 200, 300, 400 en 600 mm breedte) en de vereiste lengte. Het vergrendelingssysteem van de F-serie lineaire SEPA panelen is de uitstekende keuze voor windbestendigheid, vooral volgens de testresultaten die zijn uitgevoerd aan de Bosporus Universiteit in Istanbul. Materiaal: Aluminium, Gegalvaniseerd Staal Afmeting: 100 – 150 – 200 – 300 – 400 – 600 mm lengte op aanvraag Dikte: 0,40 – 1,20 mm Lengte: elke gewenste lengte met een continu proces Kleur: Standaard RAL 9016 of RAL-opties Perforatie: 2, 3 Akoestisch: Akoestisch doek, glasvezel Systeemgewicht: 2,13 – 9,74 kg/m2 Kwaliteitscertificaat: ISO 9001 / TSE / CE
U-profiel

U-profiel

20,00 x 10,00 x 3,00 x 3,00 mm - 100,00 x 50,00 x 6,00 x 6,00 mm, DIN EN 10279 (DIN 1026), Abnahmeprüfzeugnis nach DIN EN 10204 / 3.1, AD 2000 - W2 / W10 4,00 - 6,00 m Werkstoffen: 1.4301/1.4307/TP304/TP304L 1.4571/ TP316Ti 1.4401/1.4404/TP316/TP316L 1.4541 / TP 321 1.4305 /TP303
Ingenieursbouw

Ingenieursbouw

Onze producten zijn ingedeeld op basis van de respectieve bouwprojecten.
Engineering, Ontwerp en Verificatie

Engineering, Ontwerp en Verificatie

FE-simulatie, constructie, optimalisatie, statische berekening: statisch, dynamisch, vermoeidheid, thermisch, niet-lineaire simulatie Rapporten en bewijzen volgens de vereiste normen (EN, DVS, ….) Wij nemen de constructie en de berekening van uw componenten voor onze rekening. Of het nu aan het begin van het project is voor de grove dimensionering of in de detailfase voor de goedkeuring van de productie. Met handberekeningen en FE-simulaties ontvangt u een controleerbaar bewijs volgens de actuele normen. Zo zorgen wij voor een veilige werking van uw componenten.
Tandwielen

Tandwielen

Naast een breed scala aan componenten tot complexe bouwgroepen bieden wij de ontwikkeling van tandwielen en complete aandrijvingen aan. Naast een breed scala aan componenten tot complexe bouwgroepen bieden wij specifiek ook de ontwikkeling van tandwielen (tandwielproductie) en complete aandrijvingen aan. Of u nu metalen of kunststof tandwielen nodig heeft voor uw toepassing! Van de tandprofielontwerp en de wiellichaamontwerp tot testlopen volgens uw specificaties op onze eigen testbanken bieden wij u een totaalpakket aan. Hierbij zijn de duidelijke doelstellingen geluidsoptimalisatie en de implementatie van een consequente lichtgewichtconstructie. De vervulling van deze doelen wordt gegarandeerd door het gebruik van de modernste simulatiehulpmiddelen en technieken. - Tandprofielontwerp - Wiellichaamontwerp - Geluids- en levensduuroptimalisatie - Testlopen op testbanken
Precisiesjablonen

Precisiesjablonen

SMD-sjablonen voor het plaatsen van printplaten voor de industriële assemblageproductie SMD-sjablonen van roestvrij staal 1.4301 voor alle gangbare snelspan systemen (soldeerpasta-sjablonen en lijmsjablonen) met hoge apertuurpositie-nauwkeurigheid. Extra opties: Elektropolijsten (éénzijdig of tweezijdig), nanobescherming, kantbescherming, archieftas met haak, expresverzending
Stroomsimulatie

Stroomsimulatie

In de fluiddynamica worden onder andere stromingssnelheden, drukverliezen en convectieve warmteovergangen bepaald. Uit deze grootheden worden de reactiekrachten en belastingen op de omstromende structuren afgeleid. Wij zetten CFD-simulaties in voor de volgende toepassingen: - Analyse en optimalisatie van snelheids- en drukverlopen van omstromende of doorstromende structuren - Thermische simulaties met fluid-structuurkoppeling voor het bepalen en optimaliseren van convectieve warmteovergangen - Bepaling van de stromingskrachten zoals weerstand en lift van omstromende structuren - Stromingsakoestiek De resultaten van de stromingssimulaties gebruiken we onder andere voor thermische analyses, bedrijfssterkteontwerpen en voor het onderzoeken van akoestische fenomenen.
Testevaluaties

Testevaluaties

Volgens de respectieve meetspecificaties vindt de statistische proefanalyse plaats. UIT FOUTEN LEREN Proefanalyses als basis voor verdere optimalisaties Volgens de respectieve meetspecificaties vindt de statistische proefanalyse plaats. Overeenkomstig kunnen analyses zoals bijvoorbeeld CPK (op basis van de batch), MSA, Procedure 1, Procedure 2, Procedure 3, foutpercentageanalyses en Gaussische normaalverdeling worden opgesteld. Individuele analyses zijn mogelijk en essentieel voor klanten in de auto- en vrachtwagenindustrie. De documentatie van de analyses vormt enerzijds de basis om foutkenmerken van slechte onderdelen te definiëren. Anderzijds dienen ze om passende maatregelen te nemen om het afval in de industriële productie zo laag mogelijk te houden.
Thermomechanische simulaties van structuren (4)

Thermomechanische simulaties van structuren (4)

Snelle dynamische simulaties, schokken, gewelddadige transiënten...
Steunen & Bevestigingen

Steunen & Bevestigingen

Volgens informatieblad 66 van SETRA (juli 1989) zijn er regels voor het dimensioneren van de ondersteuningen en funderingsmassieven. Waar P de winddruk is in daN/m2, S het oppervlak van het paneel en HG de hoogte van het zwaartepunt. We hebben: HP = HSP + H/2 + 0,2m Het buigmoment veroorzaakt door de windkracht, berekend op het niveau van het oppervlak van het funderingsmassief, wordt gegeven door de volgende formule: M = P × S × HP
Simulaties

Simulaties

Dankzij onze moderne apparatuur en diepgaande vakkennis zijn we in staat om verschillende tests en simulaties van uw toepassingen direct ter plaatse uit te voeren.
De Functie

De Functie

Op de vraag naar het ontwerp en de inrichting van een werkruimte antwoorden wij met technische en praktische oplossingen die gericht zijn op het optimaliseren van de circulatiegebieden (verplaatsingen, stromen, ...), de opslag (maatwerkmeubilair) en de techniek (kabeldoorvoer, displaysystemen, ...). Het begrijpen van de beperkingen en de behoeften van kritieke omgevingen om de efficiëntie en harmonie te maximaliseren, vereist een aanpassing aan de meest specifieke behoeften.
Constructieve Oppervlakte Terugkoppeling

Constructieve Oppervlakte Terugkoppeling

Parametrische reconstructie op basis van de scangegevens I Basis voor de tekenafleiding I Volledige historie, bijvoorbeeld in Solidworks Oppervlakte-terugkoppeling De oppervlakte-terugkoppeling begint voor ons al bij het eerste gesprek met u, waarin we de uitgangssituatie, technische vereisten en functies, uw wensen, ideeën en doelen in kaart brengen. Op basis van deze informatie stellen we een vaste prijsopgave voor, waarmee u kunt rekenen. Bij de verwerking laten we alle gevraagde informatie samenkomen met onze knowhow uit de praktijk en theorie om een optimaal resultaat te behalen.